Skal din motorcykel på kurophold hen over vinteren?

Hos Carstens MC tilbyder vi vinteropbevaring af din motorcykel i perioden d. 01/09/2023 til d. 01/04/2024.

Vi opbevarer cyklen i tørre og varme lokaler, fylder konservering i tanken for at fjerne risiko for kondensdannelse samt forrådnelse, og lader selvfølgelig på dit batteri hen over vinteren. Når det er tid til at motorcyklen skal hentes, justere vi dæktryk, tjekker lys lygter og smører kæde, så du kun skal tænke på at afhente cyklen, og nyde foråret.

Udover dette gennemgår vi også din motorcykel i løbet af vinteren, og kontakter dig med et tilbud, hvis der er noget der trænger til en reparation/udskiftning.

Inden du afleverer din motorcykel

For at konserveringen i tanken bedst kan virke, skal motorcyklen være fuldt tanket ved aflevering.

Er den ikke det, fylder vi den op hvilket tillægges din regning. Prisen for påfyldning er 25kr. pr. liter (inkl. afhentning fra tankstationen).

Ved indlevering laver vi et batteritjek med en tester, for at se hvor kraftigt dit batteri er på motorcyklen.

Er der en stor udsvingning fra det var nyt, kontakter vi dig og tilbyder en udskiftning.Udover dette gør vi opmærksomme på at hvis din motorcykel skal opbevares med aftagelige sidetasker på, bliver der pålagt et gebyr på 500kr.

Pris og betaling

Prisen for en vinteropbevaring i ovenstående periode er 1.495,- kr. Her skal tillægges serviceydelser (som vask, service, reparation osv.). Vi sender en faktura når eventuelle reparationer er færdige på værkstedet. Har du ikke tilvalgt nogle services kommer fakturaen så snart vi har klargjort motorcyklen til opbevaring.
Betalingsbetingelser er 7 dage netto.

Rabat på vinteropbevaring

Skal din motorcykel have lavet service, monteret udstyr, eller have en kosmetisk klargøring kan du med fordel få det gjort under vinteropbevaringen. Får du lavet for 5.000, – kr. på værkstedet (enten reservedele, arbejdsløn, klargøringspakker osv.) får du vinteropbevaringen på de 1.495,- kr. gratis.

Forsikring

Når din motorcykel står til opbevaring hos os, skal den være kaskoforsikret. Er den ikke det kan vi tegne en stilstandsforsikring på den for dig, som afregnes sammen med vinteropbevaringen. Prisen på forsikringen kan variere fra cykel til cykel, men ligger i omegnen af 300,- kr. pr. måned. Du er selv ansvarlig for at motorcyklen er forsikret i perioden, eller for at give besked om at der skal laves en stilstandsforsikring.

Afhentning og udbringning

Har du ikke selv mulighed for at komme med din motorcykel, eller afhente den igen til foråret, tilbyder vi selvfølgelig også at komme til dig. Prisen varierer alt efter afstand, men ønsker du en pris, kan du kontakte værkstedet på telefon 75221417 (tast 2) og høre nærmere.

.


Klargøringspakker

  • Alm. Vask –  fra 695,- kr. (Grundig vask af motorcyklen, samt påføring af lakbeskyttelse 2 timer).
  • Sølvvask – fra 1.495,- kr. (Grundig vask af motorcyklen, let polering af lakdele samt påføring af rust- og lakbeskyttelse 3 timer).
  • Platinvask – fra 3.495,- kr. (Komplet kosmetisk klargøring af motorcyklen, grundig vask, dybdegående polering, vinyl makeover, rust- og lakbeskyttelse 8 timer).
  • CeramicPro keramisk coating – Spørg for pris. (Komplet kosmetisk klargøring, samt keramisk coating af hele, eller dele af motorcyklen. Op til 4 lag 9H + TopCoat. Pris varierer afhængig af model 16 timer).