CARSTENS MC

Hvordan blev vi
til Carstens MC.

Carsten Lauridsen startede virksomheden i november 1992, sideløbende med han arbejdede som procesoperatør på Danaklon i Varde.

Virksomheden havde da adresse på Håndværkervej 14, Varde. Dengang var det hele baseret på brugte motorcykler, samt reparation af samme. Værkstedet var en tidligere vognmandsforretning, hvor garagedelen på 250 kvm, blev indrettet til værksted og koldlager.

EN STOR UDVIKLING

HISTORIEN OM VOKSEVÆRKET

I februar 1999, helt nøjagtigt d. 19.02.1999, blev firmaet autoriseret Suzuki forhandler, hvilket gjorde at faciliteterne på Håndværkervej ikke længere var optimale, og firmaet flyttede derfor til Storegade 30-32 i Varde, med åbning d. 21.02.2000.

Et eksisterende tidligere bolighus, som havde stået tomt i 5 år, og bar præg deraf, blev i løbet af 3 måneder forvandlet til en motorcykelforretning, med tilhørende værksted, af håndværkere, og ikke mindst de som skulle bruge det til daglig fremover, lagde rigtig mange timer og kræfter i det.
I 2004 kneb igen med pladsen, og en tidligere restaurantbygning i samme gård, blev tilkøbt som garage og lagerplads.

I 2006 slog dette heller ikke til mere, og ønske om nybygning på firmaets nuværende adresse, blev en realitet. Den 01.12.2006 slog vi dørene op for offentligheden på vores nuværende adresse, Jeppe Skovgaards Vej 13, Varde, efter mange lange dage, med flytning og indretning, i samarbejde med firmaets ansatte.

I December 2011, viste muligheden for et tiltag med cykler sig, vi startede op og Bikein flyttede ind. Dette var så stor en succes, at vi med stolthed kunne kalde os Danmarks største 2-hjulscenter, og måtte igen se på udvidelsesmulighederne, da pladsen atter var blevet for trang. Det resulterede i januar 2020, at cykelsegmentet flyttede til nye lokaler på Ribevej, hvor de stadig har til huse.
I 2013 tog Carsten en bil i bytte med en MC, en ”Seven Racer”.

En ”Seven Racer” eren bil hvor grundopbygningen minder om Colin Shapman’s klassiske Lotus Seven model, dog monteret med et glasfiber karroseri, og en motorcykel motor. Bilen er bygget med henblik på, at være en billig og drift sikker bil, der kan være med i forreste felt. Seven Raceren er enten elesket eller hadet. Komfort eksisterer ikke. Den larmer, lugter og ryster. Man bliver våd når det regner, det er besværligt at komme ind og ud, MEN… det er også den ultimative køreroplevelse.

Kun de der ikke har prøvet det, har snydt sig selv.

Dette har resulteret i at han i 2019 blev DM mester i klassen.

I Januar 2020 overgår Carsten’s MC fra Aut. Suzuki forhandler, til Aut. Suzuki værksted. Samtidig starter ombygningen af den del, hvor cykelforretningen havde til huse, og d. 15.06.2020, kunne vi kalde os for Aut. Yamaha forhandler, og slog dørene op til en ny epoke i forretningen.