FÅ OPTIMERET DIN MOTOR

Power Commander

BMC har gennem deres store successer med bl.a. Ferrari i formel 1 og Team Yamaha Belgarda og Team Suzuki Alstare Corona i World SuperSport Championship bevist at de har det absolut førende produkt indenfor high flow luftfiltre. BMC luftfiltre udvikles til race under de hårdeste betingelser, for at opnå den bedste kvalitet hvad angår materialer og holdbarhed. BMC kan levere højkvalitets luftfiltre til de mest populære sportsmotorcykler, og udvider konstant med nye modeller.

Performance

BMC luftfiltre er designet og produceret for at opnå et forøget luftflow, sammenlignet med det originale luftfilter. BMC filtre, der er opbygget i bomuld, minimerer luftens tryktab henover filteret, for at tilføje motoren størst mulig mængde luft. Eftersom luften er den begrænsende faktor i en sugemotor, er fordelen ved et BMC high flow luftfilter indlysende.

Design & materialer

Kvalificerede ingeniører og teknikere der har den nyeste teknologi til rådighed udvikler BMC luftfiltre. Kravene til fx et formel 1 luftfilter er bl.a. at vægten skal mindskes mest muligt., uden at begrænse luftflowet. Derfor benytter BMC kun aluminiumsnet med epoxy coating, for at beskytte mod benzindampe og oxydering. Filtermaterialet er opbygget af en speciel bomuldsgaze mættet med en lav-viscous olie for at opnå den bedste luftgennemstrømning.